Koelverse maaltijden op maat

Koelverse maaltijden op maat

De catering van HartKamp Partners in Food bestaat uit koelverse maaltijden op maat. Wij bereiden alle maaltijden in onze keuken en koelen de maaltijden daarna zorgvuldig terug. Zo kunnen wij uw bestelling koelvers bij u afleveren. Wij leveren koelverse maaltijden op maat voor horecabedrijven en voor zorginstellingen.

Voordelen van koelverse maaltijden

Onze koelverse maaltijden op maat hebben diverse voordelen; zo heeft u slechts een kleine (assemblage of satelliet) keuken nodig. Doeltreffend en kostenbesparend! Daarnaast kunnen uw gasten genieten van een maaltijd van restaurantkwaliteit. Wij bereiden onze maaltijden namelijk met pure ingrediënten, en op authentieke wijze. De gerechten worden door gekwalificeerde koks klaargemaakt en vervolgens worden ze razendsnel teruggekoeld met een snelkoeler. Wanneer de maaltijden gekoeld zijn worden ze op maat verpakt in een gekoelde ruimte van 6,5 graden Celsius. Alles wordt voorzien van een non-peelable topseal en een sticker met een productanalyse en houdbaarheidsdatum. In overleg met de klant kunnen wij verschillende soorten verpakkingen en gewichten aanbieden. Kortom de koelverse maaltijden worden geheel op maat geleverd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor koelverse maaltijden op maat? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333