Catering Horeca

Catering voor hotels en andere horecagelegenheden

Naast de maaltijden voor de zorg, biedt HartKamp Partners in Food catering voor de horeca. Hierbij kunt u denken aan eerlijke en traditionele gerechten voor hotels, bedrijfsrestaurants, en andere horecagelegenheden.

De specialisatie van HartKamp Partners in Food

Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van maaltijden voor grote aantallen mensen. Alles wordt vers bereid in onze keuken en daarna op professionele wijze gekoeld. Mede door deze koeling zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar.

Wij leveren kwalitatieve en ambachtelijk bereide maaltijden. Door onze hoogwaardige gerechten hebben wij een ruime klantenkring opgebouwd met hotels, restaurants en sportclubs. Ook voor andere cateringbedrijven leveren wij regelmatig warme maaltijden. Bij ons cateringbedrijf ervaren uw klanten de smaaksensatie van een echte restaurantmaaltijd.

Onze keuken

De bereiding van de maaltijden voor uw bedrijfsrestaurant of grand café gebeurt in onze volledig uitgeruste keuken. Onze gekwalificeerde koks bereiden alles met grootste liefde. De sukadelapjes liggen bij ons uren heerlijk in de Bourgondische jus te sudderen met laurierblaadjes en kruidnagels. Na de bereiding worden de gerechten zorgvuldig door ons gekoeld, waardoor de smaakbeleving goed geconserveerd wordt. Alle catering voor de horeca wordt door ons koelvers aangeleverd.

Leveringswijze

De maaltijden en de maaltijdcomponenten worden gedistribueerd door onze gekoelde transportservice. Zo hoeft u enkel nog de gerechten op te warmen en eventueel samen te stellen in een kleine (assemblage of satelliet) keuken. Het grote voordeel is dat u de gehele mise en place en bereiding aan ons cateringbedrijf uit kunt besteden. Wij zorgen graag voor de catering in uw horeca!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor catering in de horeca? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333