Glutenvrije Catering

Glutenvrije catering: smakelijk én voedzaam zonder gluten

Bij HartKamp Partners in Food is het mogelijk om glutenvrije catering te bestellen. 95% van onze gerechten is al glutenvrij, maar wij kunnen ook de overige 5% voor u aanpassen. Zo kan iedereen genieten van een smakelijke en voedzame maaltijd. Er zijn verschillende gezondheidsklachten waarbij een glutenvrij dieet gevolgd dient te worden. Hierbij kunt u denken aan mensen aan met Coeliakie, glutenintensiviteit of met een tarwe-allergie. Wij verzorgen voor hen graag glutenvrije catering.

Voordelen van glutenvrije catering

Gluten is een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in bepaalde groepen granen. Ze zijn terug te vinden in producten als brood, macaroni en vermicelli. Ook kan het als bindmiddel gebruikt worden. Rijst, peulvruchten en aardappelen zijn van nature glutenvrij.

Een glutenvrij dieet wordt het meest gevolgd door mensen met een intolerantie, maar het dieet kan ook erg fijn zijn voor mensen die geen gezondheidsklachten van gluten ervaren. Door het aantal gluten in een maaltijd te beperken, kan een betere spijsvertering worden gestimuleerd. Glutenvrije catering past dus heel goed bij een optimaal comfort binnen uw ziekenhuis, bejaardentehuis of andere zorginstellingen. Ook voor de horeca kunnen wij glutenvrije maaltijden verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor glutenvrije catering? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333