Convenience catering

Convenience catering: voor service én kwaliteit

In de dienstverlening van HartKamp Partners in Food komen service en kwaliteit samen. Wij hebben niet alleen oog voor de kwaliteit van de maaltijden, maar ook de dienstverlening is een belangrijk onderdeel van onze convenience catering. Wij streven de kunst na om service én kwaliteit te leveren.

Onze services

Een belangrijk onderdeel van onze service is onze flexibiliteit. Wij reageren soepel en snel op al uw vragen en wensen. Het is geen enkel probleem om ons aan te passen aan onverwacht extra maaltijden of aan afwijkende wensen. Hierbij is het zo dat de kwaliteit van onze maaltijden niet lijdt onder de service van onze convenience catering. Anderzijds blijft de kwaliteit van de service gewaarborgd terwijl we hoogwaardige maaltijden leveren.

Als klant profiteert u bovendien van onze klantgericht visie. Alles wordt bij ons centraal geregeld: van het eerste contact met u als klant tot de levering van uw bestelling door onze eigen gekoelde transportdienst. HartKamp Partners in Food garandeert daarmee een prettige manier van bestellen en uitleveren. Kortom: wij staan voor kwaliteit én een persoonlijke service.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor convenience catering? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333